buitenschoolse opvang

AchterOp

 Onze locatie in het centrum van Barneveld 

Onze BSO is gevestigd in de Antoniusschool. Er wordt intensief samengewerkt met de Antoniusschool. Zo volgen we o.a. dezelfde thema’s. 
Wij vinden het belangrijk dat buitenschoolse opvang vrije tijd is. Kinderen geven in belangrijke mate zelf aan wat ze na schooltijd willen gaan doen. De BSO kinderen maken gebruik van de centrale ruimte met daarin een prachtige keuken. Koken en bakken is daarom een gewilde en gezellige activiteit. Wat is er nou leuker dan je eigen pizza of koekjes bakken?! Natuurlijk wel passend binnen ons gezonde voedingsbeleid.

Het grote speellokaal geeft kinderen de ruimte om met elkaar allerlei activiteiten te doen. De derde ruimte is de kleine ruimte en vooral bedoeld om je lekker terug te kunnen trekken om een boek te lezen of een spelletje te doen.

Wat is er nou fijner dan na schooltijd buiten te kunnen spelen op het enorme plein wat je niet meer met alle schoolkinderen hoeft te delen maar alleen met de BSO kinderen? Een heerlijke ruimte voor sport en spelactiviteiten, fietsen, skaten en vooral de ruimte en de gelegenheid om heel veel plezier met elkaar te maken.


Groepsindeling

Onze BSO is voor kinderen van 4 tot 13 jaar oud en bestaat uit vier groepen. Er kunnen 40 kinderen opgevangen worden op deze locatie.  

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de BSO.

  Pedagogisch beleidsplan

  Wil je meer weten over onze buitenschoolse opvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

  Tarieven

  Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze kinderopvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

   mail ons  rondleiding plannen   inschrijven