peuteropvang

De Bengels


 Onze locatie in Stroe

Peuteropvang De Bengels is gevestigd in Stroe. Een “groene locatie” in het centrum van het dorp. Onze ruimte is ingericht met diverse speelhoeken zoals een leeshoek, bouwhoek, en een huishoek. Ook hebben we een ruim speel-beweeglokaal voor allerlei activiteiten en een geweldige eigen tuin waar we heerlijk kunnen buiten spelen.

We stimuleren het spelenderwijs onderzoeken van de wereld om hen heen en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen.

Het hele schooljaar wordt er gewerkt aan thema-projecten en daarbij betrekken we ook graag de directe omgeving.Groepsindeling

Op deze locatie is er één peuteropvang groep die ruimte biedt aan 16 peuters. 

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de PO

   Pedagogisch beleidsplan

   Wil je graag meer weten over onze peuteropvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

   Tarieven

   Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze peuteropvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

   Nieuwsgierig geworden?

   Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

    mail ons  rondleiding plannen   inschrijven