kinderdagopvang

De Burgt

 Onze locatie in de wijk De Burgt


Onze locatie is gevestigd in 'De Burgthof', een nieuw, modern, vrolijk en ruim gebouw met onderwijs en opvang onder één dak. DOL FIJN heeft op deze locatie een kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Het kinderdagverblijf heeft 1 verticale groep van 0-4 jaar. Onze mooie grote groepsruimte ligt  op het meest rustige plekje in het hele complex.

De groepsruimte is zo ingericht dat de kinderen op allerlei manieren worden uitgedaagd om op ontdekking te gaan. Aanvullend aan de groepsruimte hebben we een mooie centrale hal waar we ook lekker kunnen spelen, klimmen en klauteren.

Alle voorzieningen zoals de slaapkamers, sanitaire voorziening en de buitenruimte grenzen aan de groepsruimte.

We vinden het belangrijk dat kinderen lekker veel buiten kunnen zijn. Onze grote buitenruimte is voor kinderen een spannende ruimte om te ontdekken met verhard en onverharde ondergrond. Kinderen kunnen er lekker fietsen en rennen maar voor de kleinsten is er ook voldoende ruimte om van de buitenlucht te kunnen genieten.


Groepsindeling

Onze kinderdagopvang heeft één verticale groep waar kinderen van 0 tot 4 jaar oud opgevangen kunnen worden. De groep biedt ruimte aan 16 kinderen. 

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recent GGD-rapport van het KDV

Pedagogisch beleidsplan

Wil je graag meer weten over onze kinderdagopvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

Tarieven

Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze kinderopvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

 mail ons  rondleiding plannen   inschrijven