peuteropvang

De Burgt

 Onze locatie in de wijk De Burgt


Samen spelen, leren en plezier maken. Dat doen we elke dag in onze peutergroep. Onze locatie is gevestigd in 'De Burgthof', een nieuw, modern, vrolijk en ruim gebouw met onderwijs en opvang onder één dak en dat maakt de stap naar school straks klein en bijna als vanzelfsprekend.

De ruimte is zo ingericht dat de kinderen op allerlei manieren worden uitgedaagd om op ontdekking te gaan. Aanvullend aan de groepsruimte hebben we een mooie centrale hal waar we ook lekker kunnen spelen, klimmen en klauteren.

We vinden het belangrijk dat kinderen lekker veel buiten kunnen zijn. Onze grote buitenruimte is voor kinderen een spannende ruimte om te ontdekken met verhard en onverharde ondergrond. Kinderen kunnen er lekker fietsen en rennen maar voor de kleinsten is er ook voldoende ruimte om van de buitenlucht te kunnen genieten.


Groepsindeling

Op deze locatie is er één peuteropvang groep die ruimte biedt aan 16 peuters. 

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de PO

  Pedagogisch beleidsplan

  Wil je graag meer weten over onze peuteropvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

  Tarieven

  Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze peuteropvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

   mail ons  rondleiding plannen   inschrijven