buitenschoolse opvang

De Burgt

 Onze locatie in de wijk De Burgt


Onze locatie is gevestigd in “De Burgthof” een nieuw, modern gebouw met onderwijs en opvang onder één dak. DOL FIJN heeft op deze locatie ook een kinderdagopvang en peuteropvang.

De BSO heeft verschillende eigen ruimtes tot haar beschikking die specifiek ingericht zijn voor deze leeftijdsgroep. De 7+ groep heeft een eigen ruimte. Voor deze oudere kinderen is het aanbod net weer even anders als voor de jongere kinderen.

Wij vinden het belangrijk dat buitenschoolse opvang vrije tijd is. Kinderen geven in belangrijke mate zelf aan wat ze na schooltijd willen gaan doen. Er is van alles mogelijk; sport en spelactiviteiten buiten, knutselen binnen, gezellig met elkaar spelletjes doen of lekker in je eentje op een bank neerploffen om een boek te lezen.

In alle schoolvakanties wordt er een speciaal vakantieprogramma gedraaid wat altijd net weer even anders is als de opvang in de schoolweken.


Groepsindeling

Onze BSO is voor kinderen van 4 tot 13 jaar oud en bestaat uit drie groepen. Er kunnen 60 kinderen opgevangen worden op deze locatie.  

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de BSO.

Pedagogisch beleidsplan

Wil je meer weten over onze buitenschoolse opvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

Tarieven

Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze kinderopvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

 mail ons  rondleiding plannen   inschrijven