buitenschoolse opvang

De Burgt

Onze locatie is gevestigd in De Burgthof.
Een nieuw, modern, vrolijk en ruim gebouw met onderwijs en opvang onder één dak.

Voordelen

  • Kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolseopvang en drie basisscholen onder één dak.
  • Verschillende eigen ruimtes die specifiek ingericht zijn voor de verschillende leeftijdsgroepen die wij hanteren. 
  • Een groot aanbod aan activiteiten. Zoals, sport en spelactiviteiten buiten, lekker knutselen binnen, gezellig met elkaar een spelletje spelen of lekker in je eentje op een bank neerploffen om een boek te lezen.
  • In de schoolvakanties bieden wij speciale vakantieprogramma's aan. Deze programma's zijn toch net even anders dan de programma's van de schoolweken.  

  

Groepsindeling

Onze BSO is voor kinderen van 4 tot 13 jaar oud en bestaat uit drie groepen. Er kunnen 64 kinderen opgevangen worden op deze locatie.  

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de buitenschoolse opvang.

Pedagogisch beleidsplan

Wil je meer weten over onze buitenschoolse opvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

Tarieven

Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze kinderopvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

 mail ons  rondleiding plannen   inschrijven