peuteropvang

Eigenwijs

Onze locatie gelegen in de Vogelbuurt

Samen onder één  dak met basisschool De Fontein, De Lijster en de Prins Willem Alexander school. Dat maakt de stap van peuteropvang naar basisschool bijna als vanzelfsprekend. We bieden een breed en uitdagend aanbod. Met behulp van verschillende activiteiten stimuleren wij de peuters in vele ontwikkelingsgebieden. Knutselen, “lezen”, voorgelezen worden, puzzelen, samen zingen en ook een hele favoriete bezigheid voor veel peuters is het verkleden.

Elke dag zitten we samen in de kring om naar elkaar te luisteren en zelf te vertellen. Wat hebben de kinderen ons altijd veel te vertellen!

Het hele jaar door werken we aan thema-projecten waarbij de inrichting van de ruimte altijd wordt aangepast aan het thema zodat we ons er helemaal in uit kunnen leven.

Natuurlijk spelen we elke dag lekker buiten. Een frisse neus halen geeft ons extra veel energie!


Groepsindeling

Op deze locatie is er één peuteropvang groep die ruimte biedt aan 16 peuters. 

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de PO

  Pedagogisch beleidsplan

  Wil je graag meer weten over onze peuteropvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

  Tarieven

  Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze peuteropvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

   mail ons  rondleiding plannen   inschrijven