kinderdagopvang

Jona

 Onze locatie gelegen in de wijk Veller

In scholencomplex 'De Vogelhorst' is  Christelijk kinderdagverblijf Jona gevestigd. Bij Jona willen we de sfeer en de geloofsopvoeding van thuis door laten werken op de opvang.  We lezen elke dag voor uit de Bijbel, vieren de Christelijke feestdagen en zingen (ook) Christelijke liedjes

We hebben één groepsruimte met aangrenzende voorzieningen De ruimte is licht, fris en mooi ingericht. Voor alle leeftijden, van baby tot kleuter, is er voldoende spelmateriaal en natuurlijk kunnen de kleine baby’s lekker afgeschermd in de box op de groep kijken naar de andere kinderen.

Jona heeft een 2e groep die is gehuisvest aan de Koolhovenstraat waar ook kinderdagverblijf Tuimelaar is gehuisvest. We hadden graag beide groepen bij elkaar onder één dak gehuisvest maar daar is in De Vogelhorst geen ruimte voor.

Deze mooie en erg ruime groep aan de Koolhovenstraat werkt volledig volgens dezelfde Christelijke visie als de andere groep. De groep en de buitenruimte zijn veel ruimer dan de andere groep in De Vogelhorst en daarom hebben we hier de mogelijkheid om nog verder te groeien. De prachtige afgesloten buitenruimte is voor deze locatie echt een plus.Groepsindeling

Onze kinderdagopvang heeft twee verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Er kunnen in de groep op Veller 12 kinderen opgevangen worden en in de groep op locatie Tuimelaar kunnen er 15 kinderen opgevangen worden.

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recent GGD-rapport van KDV Jona en KDV Jona Tuimelaar

  Pedagogisch beleidsplan

  Wil je graag meer weten over onze kinderdagopvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

  Tarieven

  Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze kinderopvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.


  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

   mail ons  rondleiding plannen   inschrijven