peuteropvang

Kameleon

Onze locatie in het Trefpunt


Onze locatie is nu nog gevestigd in 'het Trefpunt' in Voorthuizen maar gaat eind 2020 onderdeel uit maken van IKC De Hoeksteen aan de Wikselaarseweg.  (zie locatiepagina IKC)

Het lokaal is ingedeeld met verschillende speelhoeken. (leeshoek, huishoek, bouwhoek). Zo hebben de peuters de ruimte om naar hartenlust zich spelenderwijs te ontwikkelen. Dagelijks zitten we met elkaar in de kring, we luisteren naar elkaar en vertellen. Het hele schooljaar wordt er gewerkt met zogenaamde thema-projecten gericht op de ontwikkeling van de peuters. Elk kind ontwikkelt zich in haar/zijn eigen tempo en wij vinden het belangrijk om hier oog voor te hebben.

Voor het buitenspelen kunnen we gebruik maken van een enorm grote buitenspeelruimte waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.


Groepsindeling

Op deze locatie is er één peuteropvang groep die ruimte biedt aan 16 peuters. 

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de PO

  Pedagogisch beleidsplan

  Wil je graag meer weten over onze peuteropvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

  Tarieven

  Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze peuteropvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

   mail ons  rondleiding plannen   inschrijven