peuteropvang

Kiekeboe

 Onze locatie in de Componistenwijk

Peuteropvang Kiekeboe is gevestigd in scholencomplex Koningin Wilhelminaschool / De Regenboog in Voorthuizen. Onze ruimte is speels en licht. De peuters kunnen zich spelenderwijs op allerlei gebieden ontwikkelen. Knutselen, “lezen”, voorgelezen worden, puzzelen en ook een hele favoriete bezigheid voor veel peuters is het verkleden. Elke dag zitten we samen in de kring om naar elkaar te luisteren en natuurlijk zelf te vertellen .

Regelmatig brengen we samen met de peuters een bezoek aan onze “kleuterburen”, waar we dan samen een “kleine activiteit” kunnen doen. Voor de peuters zal de overstap naar de basisschool daardoor nog laagdrempeliger worden. We maken gebruik van de buitenspeelruimte van de school. Dit gaat in goed overleg en is zodanig ingericht dat het ook veilig is voor “onze peuters”. Als het weer het toelaat spelen we elke ochtend wel even buiten.


Groepsindeling

Op deze locatie is er één peuteropvang groep die ruimte biedt aan 16 peuters. 

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de PO

  Pedagogisch beleidsplan

  Wil je graag meer weten over onze peuteropvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

  Tarieven

  Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze peuteropvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

   mail ons  rondleiding plannen   inschrijven