peuteropvang

Klimop


 Onze locatie
 in Oldenbarneveld

Gelegen aan het centrale plein midden in de wijk vind u onze locatie met een afgebakende buitenruimte. Binnen en buiten spelen vinden we beide belangrijk voor de kinderen.

Samen met leeftijdgenootjes  je spelenderwijs  ontwikkelen. “Lekker koken”, verkleden als een heuse prinses of een hoge toren van blokken maken! Buiten lekker rennen, fietsen en spelletjes doen. Het kan allemaal. Samen in de kring of zelf werken aan een opdrachtje. We bieden de ruimte,  de ondersteuning en de materialen om ieder kind in zijn of haar eigen tempo te laten ontwikkelen.

Gedurende het jaar werken we met de kinderen aan verschillende activiteiten en projecten. Soms maken we dan ook een uitstapje in de wijk. Naar de dieren, een boodschapje doen.  Zo stimuleren we het spelend onderzoeken.


Groepsindeling

Op deze locatie is er één peuteropvang groep die ruimte biedt aan 16 peuters. 

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de PO

  Pedagogisch beleidsplan

  Wil je graag meer weten over onze peuteropvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

  Tarieven

  Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze peuteropvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

   mail ons  rondleiding plannen   inschrijven