buitenschoolse opvang

Spirit

 Onze locatie bij Spirit 


Onze locatie  is gevestigd bij korfbalvereniging SPIRIT, aan de rand van Voorthuizen. We kunnen gebruik maken van de prachtige sportvelden. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven na een lange schooldag. 

Even geen zin in sportieve activiteiten?, dan is er binnen ook van alles te ondernemen. Lekker met lego of kapla in de bouwhoek spelen, aan de grote tafel knutselen of in de kinderkeuken aan de slag. Hebben de kinderen zin om lekker uit te rusten na een lange schooldag, dan is onze loungehoek uitermate geschikt voor het lezen van een boek of gewoon lekker te luieren.

Kinderen worden van verschillende scholen in Voorthuizen opgehaald. Dit gebeurt met een taxi of Stint en lopend.


Groepsindeling

Onze BSO is voor kinderen van 4 tot 13 jaar oud en bestaat uit één groep. Er kunnen 30 kinderen opgevangen worden op deze locatie.  

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de BSO.

Pedagogisch beleidsplan

Wil je meer weten over onze buitenschoolse opvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

Tarieven

Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze kinderopvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

 mail ons  rondleiding plannen   inschrijven