kinderdagopvang

Tipper

 Onze locatie gelegen op Norschoten

Wat hebben wij voor onze  beide verticale groepen een mooie grote locatie tot onze beschikking! Er is genoeg ruimte om allerlei activiteiten te ondernemen; muziek maken, knutselen, voorlezen, zingen, kruipen of rennen in de hal.

En er zijn natuurlijk ook genoeg plekjes voor de rustmomenten van de allerkleinsten. Dat vinden wij belangrijk; in kunnen spelen op de behoeften van elk kind.

Beide groepen grenzen aan een supergrote buitenruimte. Ook hier kunnen we hoekjes creëren voor baby’s, dreumesen en stoere peuters die lekker willen rennen en klimmen.

Onze locatie ligt centraal in de wijk Norschoten en dichtbij het bos. Met de kinderen gaan we dan ook regelmatig naar het bos.


Groepsindeling

Onze kinderdagopvang heeft twee verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar oud opgevangen kunnen worden. Beide groepen bieden ruimte aan 16 kinderen. 

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recent GGD-rapport van het KDV

  Pedagogisch beleidsplan

  Wil je graag meer weten over onze kinderdagopvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

  Tarieven

  Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze kinderopvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

   mail ons  rondleiding plannen   inschrijven