buitenschoolse opvang

Tipper Onze locatie gelegen op Norschoten

Onze BSO is gevestigd bij KDV Tipper. Kinderen komen van verschillende scholen die op loopafstand liggen van de locatie. De pedagogisch medewerkers halen de kinderen op van school.

De BSO heeft een mooie grote eigen groepsruimte die met verschillende hoeken is ingericht. Er is ruimte om lekker te “chillen” in de zithoek, te knutselen aan de grote tafels of je terug te trekken in de bouwruimte. Alles is mogelijk en wij vinden het belangrijk dat kinderen zelf aangeven wat ze willen gaan doen. Wij willen vooral invulling geven aan hun vrije tijd. Het ene kind komt moe van school en heeft even tijd nodig om bij te komen. Het andere kind moet zijn/haar energie kwijt en gaat lekker naar buiten; alles kan en mag.

We hebben een hele grote buitenruimte om de locatie waar de BSO’ers hun eigen plek hebben grenzend aan de groepsruimte. Voor de locatie ligt een prachtig grasveld waar ook gespeeld kan worden en we zijn ook zo in het bos. Bij oudere kinderen maken we samen met de kinderen zelf en hun  ouders  afspraken over hun zelfstandigheid. Waar mag je wel/niet zonder directe begeleiding van de pedagogisch medewerkers heen. Deze afspraken leggen we vast, wel zo duidelijk voor iedereen.


Groepsindeling

Onze BSO is voor kinderen van 4 tot 13 jaar oud en bestaat uit twee groepen. In elke groep kunnen er 20 kinderen opgevangen worden. 

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de BSO.

  Pedagogisch beleidsplan

  Wil je meer weten over onze buitenschoolse opvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

  Tarieven

  Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze kinderopvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

   mail ons  rondleiding plannen   inschrijven