peuteropvang

Tipper Onze locatie gelegen op Norschoten

Wij verblijven samen onder één dak met de kinderopvang en buitenschoolse opvang. De speelse vorm van het gebouw zorgt voor een open en frisse uitstraling. We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld om ons heen en dagen de kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

We spelen elke dag  buiten waar voor de peuters een eigen afgebakende buitenruimte met uitdagende speelmogelijkheden ingericht is. Gedurende het schooljaar worden spelenderwijs verschillende thema-projecten uitgevoerd zoals b.v. eten, lente, boeken.
Regelmatig werken we samen met onze ‘peuter-buren’, waar we met de kinderen samen activiteiten kunnen doen. 


Groepsindeling

Op deze locatie is er één peuteropvang groep die ruimte biedt aan 16 peuters. 

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recente GGD-rapport van de PO

   Pedagogisch beleidsplan

   Wil je graag meer weten over onze peuteropvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

   Tarieven

   Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze peuteropvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

   Nieuwsgierig geworden?

   Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

    mail ons  rondleiding plannen   inschrijven