kinderdagopvang

Tuimelaar Onze locatie gelegen op
De Briellaerd


Onze prachtige ruime locatie, op twee minuten rijden van allerlei uitvalswegen,  heeft drie groepen; een verticale groep (0-4 jaar), een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Dit is binnen
DOL FIJN een uniek concept. Wij zijn de enige locatie die een babygroep heeft en het spreekt voor zich dat de allerkleinsten daardoor extra veel aandacht krijgen. Wat ook uniek is, zijn onze ondersteunde ruimtes zoals de centrale hal. Wij leggen er b.v. speelkussens neer en er kunnen hutten gebouwd worden! In de aangrenzende themakamer worden er ook steeds nieuwe activiteiten bedacht en uitgewerkt. 

Tot slot hebben we een prachtige grote buitenruimte met heerlijk veel ruimte om te fietsen, met zand te spelen, te klimmen of 'gewoon' lekker buiten te zijn door op een kleed te liggen.


Groepsindeling

Onze kinderopvang heeft 4 groepen:

  • Babygroep (0-1 jaar), maximaal 9 baby's
  • Kinderdagopvang, verticale groep (0-4 jaar), maximaal 16 kinderen
  • Kinderdagopvang, peutergroep (2-4 jaar), maximaal 16 kinderen
  • Dependance locatie Jona, verticale groep (0-4 jaar), maximaal 15 kinderen

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recent GGD-rapport van het KDV

Pedagogisch beleidsplan

Wil je graag meer weten over onze kinderdagopvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

Tarieven

Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze kinderopvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.


Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

 mail ons  rondleiding plannen   inschrijven