kinderdagopvang

Voorthuizen

 Onze locatie gelegen in het centrum van Voorthuizen

Onze locatie ligt centraal en toch rustig midden in het centrum van Voorthuizen.

Beide groepen zijn licht en ruim opgezet. De groepen hebben eigen slaapruimtes en de groepsruimte grenst direct aan de buitenruimte. De buitenruimte is fijn overzichtelijk met o.a. een grote zandbak en de peuters kunnen zich ook heerlijk uitleven op het klimtoestel.

Bij mooi weer gaan we af en toe lekker buiten picknicken. De eendjes brengen we regelmatig een bezoek als we gaan wandelen en we gaan dan ook wel eens even samen een boodschapje doen in het dorp. Soms is het net als thuis en dat vinden wij belangrijk; het creëren van een huiselijke sfeer waar alle kinderen zich thuis voelen. 

We willen onderdeel uitmaken van de Voorthuizense samenleving en daarom gaan we ook regelmatig met de kinderen bij de ouderen in verzorgingshuis “ nieuw avondrust” zingen en spelen.


Groepsindeling

Onze kinderdagopvang heeft twee verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar oud opgevangen kunnen worden. Beide groepen bieden ruimte aan 16 kinderen. 

GGD rapport

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD onze locatie heeft beoordeeld. Bekijk direct het meest recent GGD-rapport van het KDV

  Pedagogisch beleidsplan

  Wil je graag meer weten over onze kinderdagopvang? Lees dan hier ons pedagogisch beleidsplan. Hierin lees je meer over onze werkwijze. 

  Tarieven

  Wil je graag weten wat het kost om je kind bij onze kinderopvang te brengen? Met onze handige rekentool weet je precies wat je per maand betaalt en eventueel terugkrijgt van de Belastingdienst. Check ook direct of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.


  Nieuwsgierig geworden?

  Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

   mail ons  rondleiding plannen   inschrijven