Samenwerking

07-09-2022

DOL FIJN Kinderopvang en Peuteropvang verder onder de vleugels van Partou

Met ingang van 6 september 2022 sluit DOL FIJN zich aan bij Partou Kinderopvang om de continuïteit van de mooie kinderopvangorganisatie die we de afgelopen 13 jaar samen met het gehele DOL FIJN team hebben neergezet, te waarborgen. Hierbij zal onze visie, onze samenwerking in en met de gemeente Barneveld en het bieden van VVE, die aan de basis liggen van het succes van DOL FIJN, ook in de toekomst de basis blijven.

Waarom deze stap?

Door de passie en aandacht van onze medewerkers en het onderdeel zijn van het netwerk in deze gemeenschap hebben we DOL FIJN gemaakt tot de mooie organisatie die er nu staat. Een plek waar kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen. We hebben een maatschappelijke taak, die we vervullen binnen een netwerk van andere voorzieningen, om zo ontwikkeling voor alle kinderen mogelijk te maken.

Het aansturen van een steeds groter wordende kinderopvangorganisatie is echter intensief en vraagt steeds meer inzet, tijd en energie, terwijl ik ook graag andere activiteiten zou willen (door)ontwikkelen.

Met het besluit om DOL FIJN over te dragen aan Partou is voor mij dan ook de tijd gekomen om DOL FIJN langzaam los te laten, in de volle overtuiging dat dit de beste beslissing is voor onze kinderopvang; de kinderen, de ouders en alle zeer gewaardeerde medewerkers.

 

Waarom Partou?

Partou is een stevige, stabiele, landelijk werkende organisatie die wil én kan investeren in kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Een organisatie die met aandacht naar DOL FIJN kijkt en ouders graag de best denkbare en meest gewaardeerde kinderopvang biedt in hun eigen buurt, veilig en vertrouwd.

 

Wat betekent dit voor de opvang?

Een aantal zaken zal veranderen, maar veel zal ook hetzelfde blijven. De kinderen houden hetzelfde vertrouwde pedagogisch team en blijven in dezelfde vertrouwde omgeving, waar ze elkaar blijven ontmoeten, zich ontwikkelen en de aandacht krijgen zoals zij en de ouders van ons gewend zijn.
De komende maanden nemen de betrokken medewerkers van Partou alle tijd om DOL FIJN goed te leren kennen en zullen zij het DOL FIJN team en de ouders stap voor stap meenemen in het overgangsproces en de veranderingen die dit met zich meebrengt.

Graag bedank ik het gehele DOL FIJN team en alle ouders voor hun vertrouwen in de DOL FIJN organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat DOL FIJN bij Partou een mooie toekomst tegemoet gaat.

 

Met een hartelijke groet,

 

Bert Kuijt