Evenementen

27-06-2019

Modderdagen 2019!

Op dinsdag 25 en woensdag 26 juni organiseert DOL FIJN samen met de Intratuin wederom de modderdagen bij Intratuin in Barneveld. 

Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur.

Tijdens de Modderdagen zal er bij de Intratuin in Barneveld een groot modderbad zijn met diverse spelmogelijkheden. Alle kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de modder. Na afloop is er de mogelijkheid om de kinderen af te spoelen onder de warme douches. Veel DOL FIJN locaties zullen een bezoek brengen aan dit grote modderbad en daarnaast zijn alle ouders uiteraard van harte welkom!

Houd rekening met de kleding van je kinderen op deze dagen, deze zijn naar alle waarschijnlijkheid niet meer schoon te krijgen! Verder maakt Intratuin foto´s voor de krant en een filmpje voor op hun site en facebook.

De pedagogisch medewerkers zullen op de groep van je kind(eren) aangeven of en wanneer ze naar het Modderbad gaan. De locaties die niet naar de Intratuin gaan, zullen op de eigen locatie ook lekker met modder gaan spelen.

Als ouders ben je ook van harte welkom om op eigen gelegenheid een bezoek te brengen aan het modderbad. Het modderbad is geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur.

We hopen op een gezellige en modderige opkomst!