Wijzigingen

08-02-2021

Openstelling Kinderopvang per 8 februari 2021

Op 8 februari 2021 gaat de kinderopvang en peuteropvang weer open. Ook de gastouderopvang zal zonder restricties weer volledig open zijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. LET OP: de BSO blijft gesloten m.u.v. noodopvang!

Openstelling Kinderopvang

Zoals bekend gemaakt tijdens de persconferentie van 2 februari j.l. mogen alle kinderdagverblijven en peuteropvanglocaties weer open. Dit betekent dat ook DOL FIJN Kinderopvang vanaf maandag 8 februari weer opengaat. 

Uiteraard blijven de zorgen over corona bestaan. We dragen zorg voor de veiligheid van jouw kind(eren), maar ook voor alle pedagogisch medewerkers. Het kan de komende tijd voorkomen dat pedagogisch medewerkers uitvallen en er geen vervanging voor handen is. Ook kunnen er coronabesmettingen plaatsvinden binnen een groep of locatie. Daardoor kan het zijn dat we het besluit moeten nemen om een groep of locatie tijdelijk te sluiten. Allemaal moeilijke beslissingen, waarbij we bij voorbaat je begrip vragen.

We blijven werken volgens alle geldende richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat je jouw kind op dezelfde manier kunt brengen en halen zoals vóór 16 december. Bij de locaties zijn duidelijke looproutes aangegeven. Er is geen mogelijkheid tot een uitgebreide overdracht en het halen en brengen moet weer zo beperkt mogelijk. Mocht je bijzonderheden willen melden dan kan dit uiteraard telefonisch of via WhatsApp of voor de kinderdagverblijven via het ouderportaal of de MyChapp app. Ook kun je altijd een belafspraak maken met de pedagogisch medewerker.

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM. Hiervoor wordt het protocol kinderopvang gewijzigd, evenals de beslisboom voor het wel of niet toelaten van kinderen.  U kunt het actuele protocol hier terugvinden. De actuele beslisboom voor kinderen van 0 jaar t/m groep 8 vind u hier. De actuele beslisboom voor kinderen vanaf 12 jaar vind u hier.

Mocht je nog vragen of onduidelijkheden hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Voor actuele informatie kun je ook terecht op de site van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/onderwijs-en-kinderopvang/ouders