Buitenschoolse opvang

We vinden het belangrijk dat alle kinderen zich thuis voelen

Onze buitenschoolse opvang is voor ieder kind een beleving, van de kleinsten tot de grootsten. Voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar bieden wij ontspanning en inspanning en bovenal gezelligheid en plezier. Het accent in de buitenschoolse opvang ligt op vrijetijdsbesteding.

We bieden je kind de ruimte om te kiezen voor bijvoorbeeld een sportieve of juist een creatieve activiteit. We denken mee waar nodig en laten de kinderen vrij waar dat kan. Ze spelen met hun vriendjes en kunnen zelf kiezen wat ze doen.

Onze vaste pedagogisch medewerkers zorgen altijd voor een aantrekkelijk en inspirerend vermaak. Natuurlijk verliezen zij daarbij het pedagogisch element niet uit het oog. Want opgroeien en wijzer worden stopt niet als de bel gaat aan het einde van de schooldag.

We werken met thema’s, herkenbaar van school, we gaan samen op pad in de stad of natuur of vermaken ons in aangrenzende schoolgebouwen en sportzalen of sportvelden. Alles in overleg met de kinderen. Want zij vullen bij ons hun eigen dag in.

Er is altijd een buitenschoolse opvang in de buurt. Soms zijn we onder één dak gehuisvest met de basisschool of maken we gebruik van een wijkontmoetingscentrum. Dat is leuk en makkelijk voor de kinderen en het geeft jou een vertrouwd en veilig gevoel. We vinden het belangrijk dat alle kinderen zich thuis voelen op een plek waar ook na schooltijd elke dag iets nieuws te beleven valt. Waar ze samen kunnen spelen, want daar worden ze blij van. En dat is het belangrijkst.

Schoolvakanties

In de schoolvakanties kan je kind de hele dag bij ons terecht. Ook als hij of zij normaal gesproken niet bij ons komt. Soms vindt de opvang dan wel plaats op een andere locatie. De pedagogisch medewerkers van jouw locatie zullen je hierover tijdig informeren. Tijdens de vakanties organiseren we bijzondere activiteiten want ook bij DOL FIJN is de vakantie een feest voor kinderen.

Op studiedagen bieden wij onder bepaalde voorwaarden ook opvang. Wat die voorwaarden zijn kun je teruglezen in ons producten- en tarievenoverzicht.


Meer weten?

Op elke locatiepagina vind je informatie over openingstijden, contactgegevens het dagprogramma en het pedagogisch werkplan van de locatie.

Inschrijven kan via deze website. Kom je liever eerst eens kijken? Dan ben je van harte welkom bij een locatie bij jou in de buurt. Je kunt door middel van het formulier 'rondleiding aanvragen' een afspraak maken maar je kunt natuurlijk ook eerst even bellen voor meer informatie. Onze medewerkers zoeken graag samen met je naar welke opvangsoort het beste bij jullie past!


Vind een locatie bij jou in de buurt!

Vul hieronder jouw postcode in.