Gastouderopvang

DOL FIJN Gastouderbureau is nu GASTOU


DOL FIJN Gastouderbureau is begin mei 2022 verzelfstandigd onder de naam GASTOU, www.gastou.nl.

Als je geïnteresseerd bent in gastouderopvang voor jouw kind, dan kun je je inschrijven via onderstaande link, een mail zenden aan info@gastou.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 06 – 11 491 491. Eén van de bemiddelingsmedewerkers neemt vervolgens contact met jou op om een afspraak bij je thuis te maken. De bemiddelingsmedewerkers zoeken graag samen met jou naar de juiste gastouder! Ook als je zelf al een gastouder hebt gevonden, kun je je inschrijven via onderstaande link.

Inschrijfformulier ouder 


Als je zelf graag gastouder wilt worden kun je je inschrijven via onderstaande link, een mail zenden aan info@gastou.nl of telefonisch contact met opnemen via 06 – 11 491 491. Eén van de bemiddelingsmedewerkers neemt vervolgens contact met jou op om een afspraak bij je thuis te maken.

Om gastouder te worden, moet je voldoen aan een aantal eisen vanuit de Wet Kinderopvang. Via deze link kun je de specifieke eisen en mogelijkheden bekijken. Bij vragen kun je altijd telefonisch contact opnemen met GASTOU. Mocht je niet over de juiste opleiding beschikken, dan is er een mogelijkheid om een verkorte diplomaroute te volgen (zie: Diplomaroute helpende zorg en welzijn). Bij vragen of meer informatie kun je altijd telefonisch contact opnemen. 

Inschrijfformulier gastouder