kinderdagopvang

We willen je kind een vertrouwde basis bieden

In onze kinderdagverblijven worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen. Sommige locaties hebben één groep maar we hebben ook locaties met meerdere groepen. Op de meeste locaties werken we met verticale groepen. In deze groepen zitten kinderen bij elkaar van 0 tot 4 jaar. Maar we hebben ook een locatie met een babygroep (0 tot 2 jaar), een peutergroep (2 tot 4 jaar) en een verticale groep (0 tot 4 jaar).

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich in zijn eigen tempo en heeft zijn eigen talenten. Vanuit die gedachte zoeken wij in onze kinderdagverblijven naar een goede balans tussen rust, vermaak en uitdaging. Op de groep werken vaste pedagogisch medewerkers die er alles aan doen om te zorgen dat je kind zich snel thuis voelt. We nemen de tijd om te lezen, te knuffelen, binnen en buiten te spelen. We maken muziek en stimuleren de creativiteit.

We willen je kind een vertrouwde basis en een onvergetelijke tijd bieden. Een plek waar hij of zij met veel plezier naar toe gaat.

Speciale aandacht voor baby's

Baby’s vragen speciale aandacht omdat ze een individueel dagprogramma hebben dat er zoveel mogelijk hetzelfde uit ziet als thuis. Om die reden is het erg belangrijk dat je ons altijd precies laat weten hoe het thuis gaat en of er wat verandert in het dagschema of de verzorging van je kind. In het digitale logboek van je kind leggen we de bijzonderheden van de jongste kinderen vast zodat jij als ouder ook altijd op de hoogte bent.

Wij vinden het belangrijk dat we rustig en aandachtig bezig zijn met baby’s. Tijdens het verschonen en voeden benutten we de speciale contactmomenten. We praten en lachen met je baby en geven je baby de tijd om te reageren. Zo ontstaan mooie momenten en soms ook hele gesprekken. Voor baby’s is ook de omgeving belangrijk. Er ligt niet teveel speelgoed in de hoge box en de directe omgeving van de baby houden we, voor zover mogelijk, rustig en overzichtelijk. Oudere baby’s willen bewegen. Daarom laten we hen in een afgeschermde ruimte op de grond spelen waar ze lekker kunnen rollen, kruipen en zich optrekken. Ook is er dan meer interactie mogelijk met andere kinderen. Door middel van observeren houden we goed in de gaten waar jouw kindje aan toe is. De pedagogisch medewerkers van de kinderdagverblijven kunnen je alles over onze speciale aandacht voor baby’s vertellen.


Meer weten?

Op elke locatiepagina vind je informatie over openingstijden, contactgegevens het dagprogramma en het pedagogisch werkplan van de locatie.

Inschrijven kan via deze website. Kom je liever eerst eens kijken? Dan ben je van harte welkom bij een locatie bij jou in de buurt. Je kunt door middel van het formulier 'rondleiding aanvragen' een afspraak maken maar je kunt natuurlijk ook eerst even bellen voor meer informatie. Onze medewerkers zoeken graag samen met je naar welke opvangsoort het beste bij jullie past!


Vind een locatie bij jou in de buurt!

Vul hieronder jouw postcode in.