werken bij DOL FIJN

“Werken bij DOL FIJN is leuk!”

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat samen spelen, samen groeien en samen leren het beste gaat in een fijne omgeving met professionele begeleiding en ondersteuning. Samen met je collega’s en in afstemming met ouders kan jij een bijdrage leveren aan de mooiste periode uit een kinderleven. Niets is mooier dan een trotse blik van een kindje dat voor het eerst iets kan of meemaakt.

kinderdagopvang 32 - 36 uur

HR manager

DOL FIJN Kinderopvang is al meer dan 25 jaar een begrip op de Veluwe. Vanuit ons Service Bureau in Barneveld helpen we ouders om de zorg voor een jong gezin te kunnen combineren. Dit doen we met professionals op diverse locaties in de dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en gastouderopvang.

DOL FIJN biedt kinderen de ruimte om te spelen, zich te ontwikkelen en andere kinderen te ontmoeten. Wij vinden betrokkenheid, kwaliteit, maatwerk, plezier en grenzen verleggen belangrijk in ons werk en in onze dienstverlening en hiervoor zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste HR manager.

Gastouders gezocht!

De vraag naar gastouderopvang neemt toe. Ouders kiezen steeds vaker voor deze vorm van opvang. De reden is dat er rust heerst en dat er aandacht is voor alle kinderen. Gastouderopvang is persoonlijk, kleinschalig én kan gewoon bij jou thuis! Kom jij ons team versterken?

Medewerker

DOL FIJN is met ruim 100 medewerkers een dynamische en betrokken aanbieder van kinderopvang in kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang.

Pedagogisch medewerkers werken allemaal binnen een team en/of cluster en worden in hun werk begeleid door een clustermanager. 

Door in je werk gebruik te maken van “KIJK” onze observatiemethode en in de peuteropvang  de ontwikkelingsmethode Pyramide leer je heel goed kijken naar wat kinderen nodig hebben om zich optimaal te kunnen wikkelen en hoe jij daar een bijdrage aan kan leveren.

We vinden het niet alleen belangrijk dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, maar jij ook kan blijven werken aan je kennis en vaardigheden. Daarom bieden wij goede scholingsmogelijkheden  en word je in je werk ook ondersteund door onze pedagogisch beleidsmedewerker en coach.

Werken met kinderen is een mooie, maar ook grote verantwoordelijkheid. Daarom heb je hiervoor een kwalificerend diploma nodig. Een groot aantal diploma’s geven de kwalificatie om bij DOL FIJN aan de slag te gaan. Welke diploma’s dat zijn kun je vinden op de site van Kinderopvang WERKT!. Wil jij kijken of jouw diploma kwalificeert? Doe dan de diplomacheck via www.kinderopvang-werkt.nl. Binnen de kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang is de CAO Kinderopvang van toepassing. De inhoud van onze CAO kun je ook inzien via Kinderopvang WERKT!

Lijkt het je leuk om te werken bij DOL FIJN? Volg dan onze vacatures of stuur een open sollicitatiebrief met motivatie en CV naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl.


Stagiair 

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontwikkelen van je talenten.

Wil jij dat bij ons doen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Ga je een pedagogische opleiding volgen via de BOL-route (dagopleiding)? Kom dan stagelopen bij DOL FIJN!

We willen je graag in de praktijk ons beroep laten ontdekken en je de vaardigheden hiervoor laten ontwikkelen. Wij hebben zeer goede contacten met de ROC’s in Ede en Amersfoort en met de Meerwaarde in Barneveld. Stages worden veelal via de school geregeld, maar mocht dit niet zo zijn, geef je interesse voor een stageplek bij DOL FIJN dan aan via een mail met motivatie en stuur deze naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl.

Jaarlijks leiden we zo’n 20 stagiairs op binnen onze organisatie. We bieden je een uitdagende leeromgeving en meer dan voldoende ruimte voor eigen initiatief.

Vrijwilliger 

Vrijwilligers kunnen ook aan de slag bij DOL FIJN. Tijdens de openingstijden bied je als vrijwilliger ondersteuning door te helpen met de activiteiten op de opvang. Je ‘werkt’ altijd onder toezicht van een gekwalificeerde beroepskracht en draait mee in het vaste programma. Je ondersteunt de pedagogisch medewerkers daar waar nodig. Je helpt bijvoorbeeld  bij de verzorging, activiteiten of het spelen, bij het opruimen en schoonmaken.

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij DOL FIJN? Check dan of er een vacature beschikbaar is of geef je interesse aan via een mail met CV en stuur deze naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist voor het werken in welke vorm dan ook binnen de kinderopvang.