werken bij DOL FIJN

“Werken bij DOL FIJN is...dolfijn!”

Niets is mooier dan een trotse blik van een kind dat voor het eerst iets kan of meemaakt. Niets is fijner dan een ouder ondersteunen bij opvoedvragen. En niets is prettiger dan werken met enthousiaste collega’s. Welkom bij DOL FIJN Kinderopvang!

We hebben verschillende vacatures voor pedagogisch medewerkers. Staat je droombaan hier niet bij? Ook dan heeft het zin om contact met ons op te nemen. We horen graag jouw wensen, dan kijken wij naar de mogelijkheden.

Eerst weten of je met jouw diploma in de kinderopvang mag werken? Check het hier

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf en/of BSO flexpool 0 tot 34 uur

Wil je zelf bepalen hoeveel uur je wil werken? En waar? Op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? En vind je het leuk om naar verschillende locaties te gaan? Dat kan! Zo leer jij veel collega’s, ouders en kinderen kennen. Als pedagogisch medewerker in onze flexpool kun je een contract krijgen tussen 0 en 34 uur. Wat is jouw wens?

Pedagogisch medewerkers Peuteropvang en Buitenschoolse opvang

Bezit jij een diploma voor het werken in de kinderopvang? En ben je gecertificeerd voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)? Dan hebben wij een mooie baan in onze peuterspeelzalen in combinatie met onze BSO.

Je begeleidt peutersin hun voorbereiding naar een goede start in het basisonderwijsen. Op de BSO begeleidt je de kinderen van de basisschool.

Pedagogisch medewerker voor de BSO

Jij werkt het liefst met kinderen, daarvoor haal je alles uit de kast. Op die manier creëer jij voor kinderen een uitdagende en vertrouwde speelplek, waar zij zichzelf kunnen zijn. Elk kind is nieuwsgierig. Jij steunt en stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen in onze buitenschoolse opvang en organiseert leuke activiteiten passend bij de belevingswereld van het kind.

Pedagogisch medewerkers KDV en BSO

Jij werkt het liefst met kinderen, daarvoor haal je alles uit de kast. Op die manier creëer jij voor kinderen een uitdagende en vertrouwde speelplek, waar zij zichzelf kunnen zijn. Elk kind is nieuwsgierig. Jij steunt en stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen in onze kinderopvang en organiseert leuke activiteiten passend bij de belevingswereld van het kind.

Welkom nieuwe collega!

DOL FIJN is met ruim 130 medewerkers een dynamische en betrokken aanbieder van kinderopvang in kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Pedagogisch medewerkers werken allemaal binnen een team en worden in hun werk begeleid door een manager. 

Door in je werk gebruik te maken van KIJK onze observatiemethode en in de peuteropvang  de ontwikkelingsmethode Piramide leer je heel goed kijken naar wat kinderen nodig hebben om zich optimaal te kunnen wikkelen en hoe jij daar een bijdrage aan kan leveren.

We vinden het niet alleen belangrijk dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, maar jij ook kan blijven werken aan je kennis en vaardigheden. Daarom word je in je werk ondersteund door onze pedagogisch coaches.

Lijkt het je leuk om te werken bij DOL FIJN? Van harte welkom! 

   WhatsApp of   e-mail ons, dan spreekt Christa je snel!


Stagiair 

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontwikkelen van je talenten.

Wil jij dat bij ons doen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Ga je een pedagogische opleiding volgen via de BOL-route (dagopleiding)? Kom dan stagelopen bij DOL FIJN!

We willen je graag in de praktijk ons beroep laten ontdekken en je de vaardigheden hiervoor laten ontwikkelen. Wij hebben zeer goede contacten met de ROC’s in Ede en Amersfoort en met de Meerwaarde in Barneveld. Stages worden veelal via de school geregeld, maar mocht dit niet zo zijn, geef je interesse voor een stageplek bij DOL FIJN dan aan via een mail met motivatie en stuur deze naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl.

Jaarlijks leiden we zo’n 20 stagiairs op binnen onze organisatie. We bieden je een uitdagende leeromgeving en meer dan voldoende ruimte voor eigen initiatief.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist voor het werken in welke vorm dan ook binnen de kinderopvang.