kinderdagopvang 32 - 36 uur

vacature Algemeen manager

DOL FIJN Kinderopvang Is al meer dan 25 jaar een begrip in Barneveld en omgeving. Wij helpen ouders om de zorg voor een jong gezin te kunnen combineren. Dit doen we met vele professionals op diverse locaties, waaronder dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en gastouderopvang.

DOL FIJN biedt kinderen de ruimte om te spelen, zich te ontwikkelen en andere kinderen te ontmoeten. We zijn een creërende organisatie, financieel gezond en we bevinden ons momenteel in een groeiende markt van kinderopvang. Wij vinden betrokkenheid, kwaliteit, maatwerk, plezier en grenzen verleggen belangrijk in ons werk en in onze dienstverlening.

Wie ben jij?

Je werkt klantgericht en onafhankelijk. Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, creativiteit en sensitiviteit. Ook ben je daadkrachtig, enthousiast, stabiel, onderhandelingsvaardig, maatschappelijk betrokken en weet je mensen te verbinden. Belangrijk vinden we dat je gebruik maakt van de kwaliteiten van medewerkers, eigen verantwoordelijkheden geeft aan medewerkers en gericht bent op samenwerking.

Ben jij de algemeen manager die graag andere managers en het servicebureau aanstuurt? Wil jij leidinggeven over de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie?

Ben jij een manager die rust en vertrouwen brengt en de ambitie ziet om DOL FIJN verder te laten groeien, zowel kwalitatief als kwantitatief? Wil je daarnaast, samen met ons team van professionele collega’s kijken hoe wij ons dienstenpakket kunnen verbreden? Zie jij kansen in de markt en aansluiting op huidige marktontwikkelingen? Zoek en bevorder jij de samenwerking met relevante partijen in de regio? Bekijk dan of je voldoet aan onderstaand gewenst profiel voor deze functie.

Gewenst profiel

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Een relevante managementopleiding (bij voorkeur bedrijfskundig);
  • Kennis van complexe organisatie- & veranderingsprocessen en managementtechnieken;
  • Vaardigheden voor het formuleren van een heldere visie en vertaling naar concrete doelen;
  • Bij voorkeur managementervaring;
  • Ervaring in en affiniteit met de kinderopvang is een pré;
  • Beschikking over een relevant netwerk;
  • Woonachtig in de regio Barneveld is een pré.

Enthousiast geworden?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren en daarmee de mogelijkheid te krijgen om het voortouw te kunnen nemen in de versnelling van ons groeiende bedrijf, in een ambitieuze & inspirerende werkomgeving en in samenwerking met een geolied team van professionele collega’s in de ondersteunende dienst. Dit onder de arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO Kinderopvang.

Stuur jouw CV en motivatie naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sylvia Kuiper via bovengenoemd emailadres of telefoonnummer 0342 - 423 617.

Ben jij die enthousiaste, gemotiveerde pedagogisch medewerker? Dan zoeken we jou!

Je kunt direct via onderstaand formulier solliciteren of mail je CV en motivatie naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl.

Jouw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt voor de sollicitatie op deze functie.

.pdf, .doc of .docx