buitenschoolse opvang kinderdagopvang peuteropvang

vacature Algemeen manager

DOL FIJN Kinderopvang Is al meer dan 25 jaar een begrip in Barneveld en omgeving. Wij helpen ouders om de zorg voor een jong gezin te kunnen combineren. Dit doen we met vele professionals op diverse locaties, waaronder dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en gastouderopvang.

DOL FIJN biedt kinderen de ruimte om te spelen, zich te ontwikkelen en andere kinderen te ontmoeten. We zijn een creërende organisatie, financieel gezond en we bevinden ons momenteel in een groeiende markt van kinderopvang. Wij vinden betrokkenheid, kwaliteit, maatwerk, plezier en grenzen verleggen belangrijk in ons werk en in onze dienstverlening.

Wie ben jij?

Je werkt klantgericht en onafhankelijk. Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, creativiteit en sensitiviteit. Ook ben je daadkrachtig, enthousiast, stabiel, onderhandelingsvaardig, maatschappelijk betrokken en weet je mensen te binden en te verbinden. Belangrijk vinden we dat je gebruik maakt van de kwaliteiten van collega’s, zelfsturing bevordert, en gericht bent op samenwerking en flexibiliteit.

Wat ga jij doen?

Jij draagt de verantwoording voor een middel grote organisatie. Jij weet kansen in de regio te vinden die aansluiten op de huidige marktontwikkelingen.

Als Algemeen Manager ben je gericht op de pedagogische kwaliteit van de organisatie. Jij stuurt een aantal operationeel Managers en het Service Bureau aan. Samen met dit team houd je onze kwaliteit hoog en weet je deze te verbeteren.

Gewenst profiel?

  • Hbo werk- en denkniveau met pedagogische kennis en visie in dienstverlening op gebied van kinderopvang.
  • Kennis hebben van en ervaring hebben met managementtechnieken, organisatie-, personeels-, financieel-, en kwaliteitsbeleid.
  • Je hebt een goed gevoel voor het managen van processen (bedrijfsvoering coördineren en faciliteren), beleid (ontwikkelen, implementeren en bewaken) en kwaliteit (bewaken en behalen van de doelstellingen).
  • Pro actief en ondernemend in de regio Barneveld.
  • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatie.

 Wat bieden wij?

  • Een ambitieuze functie met veel verantwoordelijkheden, waarbij je volop ruimte hebt voor eigen initiatief en de mogelijkheid hebt om de organisatie breder te ontwikkelen.
  • Salariëring conform CAO kinderopvang.

Enthousiast geworden? 

Wij nodigen je graag uit om te reageren wanneer jij jezelf herkent in ons profiel. Wie weet ga jij dan binnenkort deze mooie uitdaging aan binnen onze groeiende onderneming.

Wij zijn benieuwd naar jouw curriculum vitae en motivatie: werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij die enthousiaste algemeen manager? Dan zoeken we jou!

Je kunt direct via onderstaand formulier solliciteren of mail je CV en motivatie naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl.

Jouw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt voor de sollicitatie op deze functie.

.pdf, .doc of .docx