kinderdagopvang peuteropvang buitenschoolse opvang gastouderopvang 28-32

vacature directeur

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, onafhankelijke en innovatieve directeur

.

Waar ga je werken?

DOL FIJN Kinderopvang staat voor de brede ontwikkeling van kinderen. Wij helpen ouders om de zorg voor een jong gezin te kunnen combineren. Dit doen we met vele professionals op diverse locaties in de omgeving Barneveld. Wij bieden dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en gastouderopvang aan.

Bij DOL FIJN staat de brede ontwikkeling van kinderen centraal. We bieden kinderen de ruimte om te spelen, zich te ontwikkelen en andere kinderen te ontmoeten. We zijn een creërende organisatie, financieel gezond en we bevinden ons momenteel in een groeiende markt van kinderopvang. Wij vinden betrokkenheid, kwaliteit, maatwerk, plezier en grenzen verleggen belangrijk in ons werk en in onze dienstverlening.

Wie ben jij?

Je werkt klantgericht en onafhankelijk. Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, creativiteit en sensitiviteit. Ook ben je daadkrachtig, enthousiast, stabiel, onderhandelingsvaardig, maatschappelijk betrokken en weet je mensen te verbinden. Belangrijk vinden we dat je gebruik maakt van de kwaliteiten van medewerkers, eigen verantwoordelijkheden geeft aan medewerkers en gericht bent op samenwerking.

Ben jij een bestuurder die rust en vertrouwen brengt en de ambitie ziet om DOL FIJN verder te laten groeien, zowel kwalitatief als kwantitatief? Wil je daarnaast, samen met ons team van professionele collega’s kijken hoe wij ons dienstenpakket kunnen verbreden? Zie jij kansen in de markt en aansluiting op huidige marktontwikkelingen?

Zoek en bevorder jij de samenwerking met relevante partijen in de regio? Bekijk dan of je voldoet aan onderstaand profiel voor deze functie.

Gewenst profiel

    Hbo/academisch werk- en denkniveau;

  Een relevante managementopleiding (bij voorkeur bedrijfskundig);
   
Minimaal drie jaar relevante, aantoonbare managementervaring binnen middelgrote dienstverlenende omgeving;
   Ervaring in en affiniteit met de kinderopvang;
   Kennis van complexe organisatie- & veranderingsprocessen en managementtechnieken; 
   Aantoonbaar financieel inzicht, met name op het gebied van strategie, administratieve organisatie en het verwerven van middelen;
   Vaardigheden om een heldere visie te kunnen formuleren en deze te vertalen naar concrete en haalbare doelen;
   
Beschikking over een relevant netwerk;
   Woonachtig in de regio Barneveld (is een pré).

Enthousiast geworden?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren en daarmee de mogelijkheid te krijgen om het voortouw te kunnen nemen in de versnelling van ons groeiende bedrijf, in een ambitieuze & inspirerende werkomgeving en in samenwerking met een geolied team van professionele collega’s in de ondersteunende dienst. Dit onder de arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO Kinderopvang.

Stuur jouw CV en motivatie in het formulier hiernaast in! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sylvia Kuiper via bovengenoemd emailadres of telefoonnummer 0342 - 423 617.

Interesse? Solliciteer direct!

Jouw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt voor de sollicitatie op deze functie.

.pdf, .doc of .docx