buitenschoolse opvang kinderdagopvang peuteropvang gastouderopvang 32

vacature Medewerker Office in combinatie met Pedagogisch Medewerker op de BSO

DOL FIJN Kinderopvang Is al meer dan 25 jaar een begrip in Barneveld en omgeving. Wij helpen ouders om de zorg voor een jong gezin te kunnen combineren. Dit doen we met vele professionals op diverse locaties, waaronder dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en gastouderopvang.

DOL FIJN biedt kinderen de ruimte om te spelen, zich te ontwikkelen en andere kinderen te ontmoeten. We zijn een creërende organisatie, financieel gezond en we bevinden ons momenteel in een groeiende markt van kinderopvang. Wij vinden betrokkenheid, kwaliteit, maatwerk, plezier en grenzen verleggen belangrijk in ons werk en in onze dienstverlening.

Wie ben jij?

Op ons servicebureau komt de functie van 'Medewerker Office' vrij. De 'Medewerker Office' is onze duizendpoot binnen de organisatie. Jij hebt niet alleen aandacht voor de organisatie, maar ook voor haar medewerkers. Daarnaast vindt je het heerlijk om je ’s middags in te zetten als Pedagogisch Medewerker op onze BSO.


Wat ga jij doen?

De functie van 'Medewerker Office' is divers en je houdt je bezig met ad hoc zaken tot het coördineren van grotere projecten. Je werkgebieden zijn Facilitair, Contractbeheer, ICT, Inkoop, Verzekeringen, PR & Marketing en Communicatie. Jouw taken zijn administratief, coördinerend en organisatorisch van aard. Daarnaast ben je
ondersteunend aan de afdeling P&O.

In deze functie is het belangrijk dat je snel weet te schakelen en het overzicht weet te behouden. Je denkt altijd  een aantal stappen vooruit en draagt bij aan de veranderprocessen binnen de organisatie. Je weet je als geen ander een weg te vinden tussen de belangen van ieder individu en die van de organisatie als geheel.

Als Pedagogisch Medewerker werk je het liefst met kinderen, daarvoor haal je alles uit de kast. Op die manier creëer jij voor kinderen een uitdagende en vertrouwde speelplek, waar zij zichzelf kunnen zijn. Elk kind is nieuwsgierig. Jij steunt en stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen in onze buitenschoolse opvang en organiseert leuke activiteiten passend bij de belevingswereld van het kind. 


Gewenst profiel?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en beschikt over een afgeronde hbo-opleiding welke kwalificeert voor werken op de BSO. Zie hiervoor Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)
 • Bij voorkeur heb je ervaring op administratief gebied en affiniteit met de kinderopvang;
 • Beheersing van goede contactuele, communicatieve en organisatorische eigenschappen;
 • Het kunnen vertalen van trends en ontwikkelingen ten aanzien van de eigen beleidsterreinen naar de organisatie;
 • Woonachtig in een straal van maximaal 20 kilometer buiten Barneveld;


 Wat bieden wij?

 • Een arbeidsovereenkomst en inschaling conform CAO Kinderopvang voor een jaar, met intentie tot verlenging bij goed functioneren;
 • 32 contracturen per week, (24 uur voor Medewerker Office en 8 uur voor Pedagogisch Medewerker) in de toekomst kan dit mogelijk veranderen;
 • 5 ochtenden office werkzaamheden op kantoor en 2 middagen op de BSO.
 • Een fijne, prettige en professionele werkomgeving binnen een groeiend bedrijf;
 • Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en samenwerking;
 • Wij dagen je uit om jouw kwaliteiten te ontwikkelen, d.m.v. samenwerking en scholing;
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang.


Enthousiast geworden? 

Ben jij klaar voor een afwisselende baan en herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Dan zoeken wij jou!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Christa Nieuwenhuis via bovengenoemd emailadres of telefoonnummer: 06-15220102 of 0342-423617.

Ben jij die duizendpoot die wij zoeken? Reageer dan snel!

Je kunt direct via onderstaand formulier solliciteren of mail je CV en motivatie naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl.

Jouw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt voor de sollicitatie op deze functie.

.pdf, .doc of .docx