kinderdagopvang 24-32 Het Schaffelaar Erf (Barneveld)

vacature Pedagogisch medewerker KDV Het Schaffelaar Erf

Kinderdagverblijf Het Schaffelaar Erf is gehuisvest in de bebouwing rondom het voormalige Koetshuis van Kasteel De Schaffelaar en is omringd met 90 hectare groen. Op onze locatie staat ‘groen en verantwoord’ hoog in het vaandel. De kinderen op onze locatie krijgen verantwoord, biologisch gekweekt en onbespoten voeding.

Voor onze locatie KDV Het Schaffelaar Erf zoeken we een nieuwe collega!

We zijn per 1 februari 2022 op zoek naar een 
pedagogisch medewerker voor 3 en voor 4 dagen in de week.

Kinderdagverblijf Het Schaffelaar Erf
De locatie biedt ruimte aan 3 verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We hebben een buitenruimte die veel ontdekkings- en ontwikkelingsmogelijkheden biedt voor onze kinderen. Zo kan er buiten worden gespeeld in een veilig, afgeschermde tuin en we bieden daar tal van activiteiten aan. In de moestuin kunnen de kinderen groente en fruit telen en we hebben een natuurlijk voetenpad. Hoe leuk is dat!

We kunnen ervoor kiezen om gebruik te maken van de omliggende groene ruimte voor bijvoorbeeld een ontdekkingstocht naar verschillende dieren en insecten, maar ook om verstoppertje te spelen, te picknicken of gewoon lekker creatief bezig te zijn in de natuur.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?
Kom ons team versterken. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die enthousiast en betrokken is. Ben je een flexibele, professionele, actieve en liefdevolle pedagogisch medewerker? En wil je samen met ons hoge kwaliteit leveren in de verzorging en pedagogische begeleiding van onze kinderen? Is jouw dag geslaagd als de kinderen met een glimlach naar huis gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse?
Solliciteer dan voor 1 januari  a.s. door jouw cv en motivatie te mailen naar henny@dolfijnkinderopvang.nl o.v.v. ‘vacature HSE’. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Henny Booij, clustermanager, via telefoonnummer 06 – 15 18 61 26. Haar werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.