kinderdagopvang 24 uur - 34 uur

vacature Pedagogisch medewerker Kinderopvang

Heb jij passie voor het werken met kinderen en wil je samen met ouders en collega’s bijdragen aan de mooiste periode uit een kinderleven?

Dan hebben wij een mooie baan voor jou in onze kinderdagverblijven!

Waar ga je werken?

We bieden bij DOL FIJN optimale ontwikkelingskansen voor kinderen in verschillende vormen van opvang; dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en gastouderopvang. Ons motto ‘meer dan alleen kinderopvang’ is terug te vinden in ons aanbod waarin we de kinderen de ruimte bieden om te spelen en zich te ontwikkelen door middel van een doordacht programma met uitdagende thema’s, en natuurlijk om andere kinderen te ontmoeten. 

Heb jij passie voor het werken met kinderen en wil je samen met ouders en collega’s bijdragen aan de mooiste periode uit een kinderleven? Dan hebben wij een mooie baan voor jou in onze kinderdagverblijven!

Wat vragen wij van je?

Je bent een gedreven en betrokken medewerker, dat zien we bij jou als volgt: 

   Je steunt en stimuleert kinderen bij hun ontwikkeling;
 Je biedt activiteiten aan passend bij de leeftijd en ontwikkeling;
   Je geeft vertrouwen aan kinderen en daagt ze uit in hun spel;
   Je laat kinderen zichzelf zijn en geeft ze de ruimte;
   Je legt goede contacten met ouders en samenwerkingspartners.

Benieuwd of je gekwalificeerd bent? Doe de diplomacheck op www.kinderopvang-werkt.nl

Wat bieden wij?

We bieden jou, afhankelijk van je werkervaring met kinderen, tussen de € 1450 - € 1978 bruto voor 3 dagen werken (vaste uren per week). Je krijgt, in onze groeiende organisatie, samen met je collega’s, ruimte voor eigen initiatief, scholingsmogelijkheden en uitzicht op een vaste baan.

Ben je enthousiast geworden en ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 21 december a.s. door jouw gegevens in het formulier hiernaast in te vullen en jouw cv en motivatiebrief mee te sturen!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Henny Booij. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (06) 15 18 61 26, op dinsdag, woensdag en donderdag. 

Interesse? Solliciteer direct!

Jouw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt voor de sollicitatie op deze functie.

.pdf, .doc of .docx