peuteropvang 8 uur

vacature Pedagogisch medewerker Peuteropvang

Bezit jij een diploma voor het werken in de kinderopvang? En ben je gecertificeerd voor Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)? Dan hebben we een mooie baan in onze peuteropvang en zoeken we JOU!!

Waar ga je werken?

We bieden bij DOL FIJN optimale ontwikkelingskansen voor kinderen in verschillende vormen van opvang; dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en gastouderopvang. Ons motto ‘meer dan alleen kinderopvang’ is terug te vinden in ons aanbod waarin we de kinderen de ruimte bieden om te spelen en zich te ontwikkelen door middel van een doordacht programma met uitdagende thema’s, en natuurlijk andere kinderen te ontmoeten.

Wat vragen wij van je?

Peuters voorbereiden op en begeleiden naar een goede start in het basisonderwijs, dat zien we bij jou in:
  Goed kijken wat peuters nodig hebben in de ontwikkeling;
  Peuters ondersteunen bij het leren samenwerken en spelen;
  Samen, op een speelse manier, leuke activiteiten doen;
  Taalstimulering voor alle peuters;
  Extra begeleiding voor peuters met een taalachterstand;
  Weten wat een uitdagende en stimulerende ruimte biedt;
   En natuurlijk passie voor het werken met kinderen!

Wat bieden wij?

We bieden jou, afhankelijk van je werkervaring met kinderen, tussen de € 455 - € 621 bruto voor 2 dagdelen werken (8 uur per week), eerst via de invalpoule. Je krijgt, in onze groeiende organisatie, samen met je collega’s, ruimte voor eigen initiatief, scholingsmogelijkheden en uitzicht op een vaste baan.

Ben je enthousiast geworden en ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 19 december a.s. door jouw gegevens in het formulier hiernaast in te vullen en jouw cv en motivatiebrief mee te sturen!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Annemieke Duits. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (06) 24 70 57 58, op maandag, dinsdag en woensdag.

Interesse? Solliciteer direct!

Jouw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt voor de sollicitatie op deze functie.

.pdf, .doc of .docx