buitenschoolse opvang

vacature Pedagogisch medewerker voor de BSO

Jij werkt het liefst met kinderen, daarvoor haal je alles uit de kast. Op die manier creëer jij voor kinderen een uitdagende en vertrouwde speelplek, waar zij zichzelf kunnen zijn. Elk kind is nieuwsgierig. Jij steunt en stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen in onze buitenschoolse opvang en organiseert leuke activiteiten passend bij de belevingswereld van het kind.

DOL FIJN zoekt JOU!!!

Het gaat goed met DOL FIJN, zelfs zo goed dat we gaan groeien. Daarvoor zijn wij vanaf oktober op zoek naar een

Pedagogisch medewerker voor de BSO

Wie ben jij?

Jij werkt het liefst met kinderen, daarvoor haal je alles uit de kast. Op die manier creëer jij voor kinderen een uitdagende en vertrouwde speelplek, waar zij zichzelf kunnen zijn. Elk kind is nieuwsgierig. Jij steunt en stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen in onze buitenschoolse opvang en organiseert leuke activiteiten passend bij de belevingswereld van het kind.

Wie zijn wij?

DOL FIJN Kinderopvang is een grote organisatie in Barneveld en omstreken. Samen met ruim 140 collega’s bieden we kinderen optimale ontwikkelingskansen in de dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en gastouderopvang.

Vanaf oktober openen we een nieuwe locatie, BSO Bloemendal, waardoor we op zoek zijn naar een nieuwe collega. Je kunt in overleg starten op deze nieuwe locatie of je kunt werken op één van onze andere BSO locaties.

Wat ga jij doen?

 • Jij gaat doen wat je het allerleukste vindt! Daarbij geven wij je de verantwoordelijkheid voor de opvang van een groep kinderen in de leeftijd van 4 -13 jaar. Gewoon omdat wij weten dat je het kan!
 • Elke dag creëer jij een uitdagende, interessante, vertrouwde speelplek behorend bij de leeftijd van de kinderen. Hierbij geef jij de kinderen het vertrouwen, daagt ze uit en zorgt ervoor dat ze kind kunnen zijn. Dit doe je door het aanbieden van leuke, sportieve en creatieve activiteiten behorend bij de leeftijd van de kinderen en je betrekt de (oudere) kinderen daarbij (kinderparticipatie). Deze activiteiten mag je helemaal zelf bedenken.
 • Natuurlijk ken jij de kinderen het allerbest en weet jij wat ze nodig hebben. Daarvoor onderhoudt jij de contacten met de ouders en samenwerkingspartners (bijv. scholen).

Wat neem je mee?

 • Een grote dosis enthousiasme! Jij bent betrokken, actief, flexibel en daagt de kinderen uit.
 • Jij weet van aanpakken, levert kwaliteit en maatwerk voor kinderen van alle leeftijden.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding welke kwalificeert voor werken op de Hiervoor kwalificeren meer opleidingsrichtingen, zoals creatief, sportief en dans opleidingen. Zie opleidingenlijst https://www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang-2020-2021/bijlage-13-kwalificatie-eisen
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een 3F certificaat en een VVE-certificaat waardoor je ook op andere locaties zou kunnen werken. Dit is overigens geen must.

 Wat bieden wij?

 • Een arbeidsovereenkomst en inschaling conform CAO Kinderopvang voor een jaar, met intentie tot verlenging bij goed functioneren.
 • 12 contracturen per week. in de toekomst kan dit mogelijk veranderen.
 • Een fijne, prettige en professionele werkomgeving binnen een groeiend bedrijf.
 • Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en samenwerking.
 • Wij dagen je uit om jouw kwaliteiten te ontwikkelen, d.m.v. samenwerking en scholing

 Wanneer kom je langs?

Mail je CV en motivatie zo snel mogelijk naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl. Mocht je vragen hebben kan je telefonisch contact opnemen met P&O op 0342-423617.

Ben jij die enthousiaste, gemotiveerde pedagogisch medewerker? Dan zoeken we jou!

Je kunt direct via onderstaand formulier solliciteren of mail je CV en motivatie naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl.

Jouw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt voor de sollicitatie op deze functie.

.pdf, .doc of .docx