kinderdagopvang op basis van minimaal 17 - 25,5 uur per week

vacature Pedagogisch medewerker voor kinderdagverblijf Achterop

Als pedagogisch medewerker van DOL FIJN creëer je voor kinderen een uitdagende en vertrouwde speelplek, waar zij zichzelf kunnen zijn. Elk kind is nieuwsgierig. Je steunt en stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen in onze kinderopvang en organiseert leuke activiteiten passend bij de belevingswereld van de kinderen.

 

Voor onze locatie KDV Achterop zoeken we een nieuwe collega!

We zijn vanaf juli 2021 op zoek naar een 
pedagogisch medewerker voor minimaal 17 – 25,5 uur in de week.

Kinderdagverblijf Achterop
KDV Achterop is een mooie locatie gelegen in het centrum van Barneveld! Samen met de Antoniusschool vormen we hier een integraal kind centrum en werken we nauw met hen samen. De jonge kinderen hebben een afgescheiden schoolplein en de oudere kinderen kunnen het gehele schoolplein gebruiken.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?
Kom ons team versterken. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die enthousiast en betrokken is. Ben je een flexibele, professionele, actieve en liefdevolle pedagogisch medewerker? En wil je samen met ons hoge kwaliteit leveren in de verzorging en pedagogische begeleiding van onze kinderen? Is jouw dag geslaagd als de kinderen met een glimlach naar huis gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse?
Solliciteer dan voor 14 juni a.s. door jouw cv en motivatie te mailen naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Henny Booij via telefoonnummer 06 – 15 18 61 26, haar werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.

 

 

De vacature wordt intern en extern uitgezet.

Ben jij die enthousiaste, gemotiveerde pedagogisch medewerker? Dan zoeken we jou!

Je kunt direct via onderstaand formulier solliciteren of mail je CV en motivatie naar werkenbijdolfijn@dolfijnkinderopvang.nl.

Jouw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt voor de sollicitatie op deze functie.

.pdf, .doc of .docx